Login
U bevindt zich op de website van de familie Millenaar. Wij heten u van harte welkom. Op deze site leest u alle wetenswaardigheden van en over de Millenaars. Inclusief de complete stamboom zoals deze bij ons, Stichting familie Millenaar, bekend is.
 
 
De Stichting familie Millenaar gaat met zijn tijd mee. We zijn nu ook op Twitter en Facebook. Volg ons op Twitter: @millenaarinfo. Voor Facebook kunt u ons vinden via @millenaarfoundation. Altijd als eerste direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 
 
Uw familiewebsite wordt zeer frequent geheel geactualiseerd. De koeriers in het archief bijgewerkt; foto's uit de koeriers in het fotoalbum gezet en de stamboom zoveel als mogelijk up-to-date gehouden! Daar hebben we natuurlijk wel uw hulp bij nodig. Informeer ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. over alle zaken de familie aangaande.
 
Heeft u een tijdens de laatste de familiedag beschikbaar gekomen filmpje uit de oude doos al op onze site gezien? U kunt de link vinden onder de knop ‘Reünie’ en dan ‘1980’. Helemaal onderaan het verslag staat de link. Heel leuk om te zien. 
 
Bekijkt u gerust alle onderdelen van onze familiewebsite. Vragen, opmerkingen of aanvullingen? U weet ons te vinden.